keesz, de eerste arbodienst speciaal voor flexibele medewerkers!

Flexibele organisaties kiezen voor een flexibele aanpak. keesz maakt het mogelijk!

Een nieuwe frisse wind in de flexbranche. Het kan anders en mag anders.

Wij zijn anders. Uitzendbureaus staan elke dag klaar om duizenden mensen per dag aan werk te helpen en te houden. Om al deze mensen aan het werk te houden, richt keesz zich als eerste arbodienst in Nederland specifiek op gedetacheerde uitzendkrachten.

keesz werkt!

Samen zorgen we ervoor dat de flexbranche de gezondste branche van Nederland wordt.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Waarom keesz? Al onze voordelen.

Blij is productief

Het is een feit dat blije, gezonde en gemotiveerde medewerkers productieve medewerkers zijn. En, ze zijn gelukkiger.

minder ziek = minder kosten

Minder ziek, minder kosten. Helaas krijgen medewerkers ook wel eens de griep, vallen van hun fiets of hebben teveel aan hun hoofd. Allemaal mogelijke redenenen waarom werken even niet lukt. keesz is er voor jou en jouw medewerker.

continuiteit is key!

Continuïteit in bedrijfsvoering. Minder ziek, betekent minder hick-ups. De productie of dienstverlening gaat door. Iedere dag opnieuw.

Eigen vitaliteitscoaches

Jouw intercedent als vitaliteitscoach. Simpel: wie kent immers de medewerker het beste en heeft de kortste lijn? Met gerichte training en coaching weet de intercedent precies wat hij wanneer moet doen.

100% transparant

Goed werkgeverschap is niet alleen een kwestie van wat je belooft, maar vooral wat je doet. keesz komt zijn afspraken na en werkt 100% transparant. Duidelijker kan het niet.

maximaal resultaat

keesz spreekt de taal van de flexbranche, Kent het klappen van de zweep en houdt zich aan de wet. We gaan voor het maximale resultaat op een menselijke manier.

Helder, transparant en duidelijk.

Net als alle flexorganisaties gaan we voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en natuurlijk flexibiliteit. Daarnaast bieden we maximale vrijheid. Geen vaste kosten bij keesz, we kennen dan ook geen abonnementen. Enkel betalen wanneer het nodig is.

BEL ONS NU!