Subnavigatie

Factuurspecificatie bekijken in Visma Verzuim

De specificatie van de factuur van mei 2021 vind je deze maand in het bedrijfsdossier. Een specificatie voor jouw organisatie (indien van toepassing), per medewerkers en een overzicht van de afspraken/consulten. Op de specificatie per medewerker en de afspraken staat, zoals  je van ons gewend bent, geen naam van de betreffende medewerker. In de specificatie staat een ID werknemer. Mocht je willen controleren voor welke medewerker er een verrichting en/of afspraak heeft plaatsgevonden dan kan je voor de maand mei de medewerker opzoeken via de url in je browser. Dit kan via de onderstaande link, met daarin het ID werknemer ingevuld:
https://employer.dotweb.cloud/employees/ID_werknemer

Waar vind ik het bedrijfsdossier?

Gebruikers met de rol HR hebben toegang tot het bedrijfsdossier. Om naar het bedrijfsdossier toe te gaan volg je de volgende route;

Ga in het hoofdmenu aan de linkerzijde van het portaal naar de organisatiestructuur. Het bedrijfsdossier is gekoppeld aan de hoogste entiteit van jouw organisatie. Dit is de Holding of het Bedrijf. In de structuur zie je achter deze entiteit een instellingen-tandwiel. Door hierop te klikken kom je bij de bedrijfsgegevens en het bedrijfsdossier. Het bedrijfsdossier is te herkennen via de afbeelding van een dossiermap. Door te klikken op deze afbeelding kom je in het dossier. De documenten in het bedrijfsdossier zijn opgedeeld in verschillende categorieën, de specificatie vind je onder Documenten (algemeen). Je kan de specificatie downloaden door te klikken op de regel.