Subnavigatie

De arbodienst speciaal voor de flexbranche

Een nieuwe frisse wind in de flexbranche. Het kan anders en mag anders.

Wij zijn anders!

Uitzendbureaus staan elke dag klaar om duizenden mensen per dag aan werk te helpen en te houden. Om al deze mensen aan het werk te houden, richt keesz zich als eerste arbodienst in Nederland specifiek op medewerkers in de flexbranche.

En dat is nodig!

Als geen ander snappen wij wat uitzenden, detacheren en payrolling is. We schakelen daarom snel tussen jou en je werkgever als dat nodig is. Doelstelling: snel weer happy aan het werk, maar wel op een menselijke en passende wijze.

 

Iedere dag winst!

Letterlijk. Iedere dag die je werkt, heb je inkomen. En dat is belangrijk. Daarnaast ben jij in staat om jouw inleners te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen, waardoor je medeverantwoordelijk bent voor de continuïteit van de klant. Dit is goed en belangrijk voor iedereen. Resultaat: Happy at Work, continuïteit in je inkomen en een stabiele inlener. Daar gaan we voor!

Open spreekuur

Vroegtijdig advies inwinnen bij een bedrijfsarts helpt om (dreigende) medische knelpunten zo goed mogelijk op te lossen. De bedrijfsarts heeft een onpartijdige, onafhankelijke en adviserende rol. De insteek van een preventief spreekuur is open en is erop gericht om verzuim te voorkomen.

Direct aanvragen 
Vul het aanvraagformulier in om aan te geven dat je gebruik wilt maken van het preventieve spreekuur van een van onze bedrijfsartsen of andere (kern)deskundigen. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, vragen we je om dit formulier volledig in te vullen. Wij nemen na de aanvraag zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. De aanvraag en gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Aanvragen

Veel gestelde vragen

 • Waarom bel je ons?

  Balen. Je bent ziek. Dat schiet niet op. Dus ook niet voor jou. .

  Wij willen graag duidelijkheid en jij ook. Tijdens het gesprek meld jij je ziek en maken we direct concrete afspraken. Wanneer je denkt weer aan de slag te gaan of over het volgende contact.

 • Wat kunnen we voor je betekenen?

  Wanneer je ziek bent komen wij in actie. Doel is dat je weer beter wordt.

  We zetten alles op alles en jij ook. Om te zorgen dat we dat kunnen realiseren, spreken we duidelijke taal en zijn wij 100% transparant naar jou. We houden een vinger aan de pols en verwijzen je, indien nodig naar een bedrijfsarts. Is er meer nodig? Dan gaan we hierover graag met jou en jouw werkgever in gesprek.

 • Hoe gaat het met geld?

  Dat is afhankelijk van je contract. Dus: minimaal vier weken na ontvangst van jouw ziekmelding zal keesz of je werkgever het ziekengeld aan je overmaken.

  De hoogte van jouw ziekengeld is gebaseerd op jouw dagloon wat normaliter wordt bepaald door de gemiddelde verdiensten bij jouw laatste werkgever. Je ontvangt van keesz of je werkgever bericht over de hoogte van jouw dagloon. Meer weten over jouw uitbetaling? Lees het verzuimreglement, kijk bij de veelgestelde vragen of bel met keesz of je werkgever.

 • Ziek en nu?

  Als eerste meld je jezelf ziek. Bij het bedrijf waar je werkt en bij het uitzendbureau. Regel is dat je dit voor 10 uur 's ochtends doet.

  Geef tijdens het gesprek aan wanneer je denkt weer te kunnen gaan starten. Op deze wijze kunnen we inschatten hoelang je ziek denkt te blijven en of we vervanging voor je moeten gaan zoeken.

 • Klachten – niet helemaal blij

  Bel of mail ons. Dat is de kortste en de snelste weg.

  Zaken kunnen tegenvallen, we kunnen elkaar verkeerd begrijpen. We proberen om zo duidelijk mogelijk met je te communiceren, maar soms gaat er iets mis. Graag horen we van jou wat er aan de hand is en wat we voor je kunnen doen. Als het mogelijk is, lossen we het direct op. Zijn we het oneens, dan vul je een klachtenformulier in. We komen hier met jou binnen 5 werkdagen op terug.