Subnavigatie

De arbodienst speciaal voor de flexbranche

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder."
 

 

 

We zijn persoonlijk en dat merk je. Als geen ander snappen we dat het behoud van de relatie, het behoud van een gewaardeerde medewerker betekent.

 

Keesz richt zich daarom op het verhogen van inzetbaarheid en op het versterken van de band tussen jouw organisatie en de medewerkers. We geven echte aandacht en dat betaalt zich letterlijk dubbel en dwars terug. Dit resulteert in meer loyaliteit, minder verzuim en langere uitzendingen.

 

Onze casemanager, jouw contactpersoon, heeft kennis van zaken door het volgen van de CROV® opleiding (Casemanager regie op verzuim) en heeft ruime ervaring in de praktijk opgedaan. Onze Bedrijfsarts en Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB) weten dat jij als flexorganisatie niet altijd juridisch verantwoordelijk bent en niet fysiek werkgever, wat ervoor zorgt dat je vaak een andere rol hebt dan de inlener. In de adviezen van de bedrijfsarts en de POB houden we daar dan ook zoveel mogelijk rekening mee. Wij werken dus gerichter en dat betaalt zich uit. Iedere dag winst!

 

Niets is zo veranderlijk als de flexbranche, daarom werken wij niet met abonnementen. Je betaalt voor wat je krijgt.

Helder, transparant en duidelijk.

Net als alle flexorganisaties gaan we voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en natuurlijk flexibiliteit. Daarnaast bieden we maximale vrijheid. Geen vaste kosten bij keesz, we kennen dan ook geen abonnementen. Enkel betalen wanneer het nodig is.

BEL ONS NU!