Subnavigatie

Een toffe baan bij keesz. Werk je mee aan onze missie? Wij zijn op zoek naar een ervaren casemanager.

Wie is keesz

keesz is de eerste arbodienst speciaal voor flexkrachten. We doen alles net een beetje anders. Door onze expertise van de flexmarkt snappen wij als geen ander wat uitzenden, detacheren en payrolling is. Kortom; we spreken de taal van de flexwereld. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan gezonde organisaties, door heel Nederland. En samen werken we aan een ultiem doel: de flexbranche de gezondste branche van Nederland!

Wat ga je doen

Als ervaren casemanager (CROV) voer je de regie op het hele verzuimproces gericht op schadelast beheersing voor onze klanten. Je hebt dagelijks telefonisch contact met zieke flexwerkers en onze opdrachtgevers. Als geen ander ken je de wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en verzuim. Je zorgt dat alle activiteiten en afspraken goed geadministreerd worden in ons verzuimmanagementsysteem en adviseert onze klanten proactief. Elke dag ben je samen met jouw collega’s bezig het verzuim van onze klanten te verlagen.

Wie ben jij

Je bent een karaktervolle persoonlijkheid, die het prettig vindt om veel telefonisch contact te hebben. Je bent in staat om snel tot de kern van de vraag te komen en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Daarnaast ben je een Pietje Precies, die veel taken tegelijk kan doen en niet snel gestrest raakt. Verder ben je klant- en kwaliteitsgericht en is een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid voor jou het allerbelangrijkste. Wij zoeken een proactieve collega die niet afwacht, maar het regelt!

Wij vragen

  • minimaal 40 uur per week beschikbaar 
  • afgeronde HBO opleiding met relevante werkervaring.
  • het is een pré als je de CROV-opleiding hebt afgerond

*Het is uitermate geschikte functie voor een HBO professional met ervaring in het HRM vakgebied, een intercedent in de uitzendbranche of commerciële binnendienst functie.

Wij bieden

Werken bij keesz betekent werken bij een ambitieus bedrijf met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wij bieden je een zelfstandige job waarin je je talent kwijt kunt en waar ruimte is voor nieuwe frisse ideeën. Je werkt met een team van enthousiaste en gedreven collega's. Elk jaar mag je 28 dagen van je rust genieten en uiteraard bieden we een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een fietsplan, bedrijfsfitness, een goed pensioen.

Wij willen je graag ontmoeten!

Vind je het leuk om meer te weten over de functie van casemanager? Bel keesz en vraag naar Sanne of mail haar op sanne@keesz.com.