Subnavigatie

Een toffe baan bij keesz. Wij zijn op zoek naar een junior casemanager.

Wie is keesz

keesz is de eerste arbodienst speciaal voor flexkrachten. We doen alles net een beetje anders. Door onze expertise van de flexmarkt snappen wij als geen ander wat uitzenden, detacheren en payrolling is. Kortom; we spreken de taal van de flexwereld. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan gezonde organisaties, door heel Nederland. En samen werken we aan een ultiem doel: de flexbranche de gezondste branche van Nederland!

Wat ga je doen

Als junior casemanager voer je de regie op het verzuimproces voor onze klanten. Je hebt dagelijks telefonisch contact met zieke flexwerkers en onze opdrachtgevers. Je kent de wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en verzuim. Je zorgt dat alle activiteiten en afspraken goed vastgelegd worden in ons verzuimsysteem en je adviseert onze klanten proactief. Elke dag ben je samen met jouw collega’s bezig het verzuim van onze klanten te verlagen.

Wie ben jij

Je bent een energieke persoonlijkheid, die het leuk vindt om veel telefonisch contact te hebben. Je bent in staat om snel tot de kern van de vraag te komen en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je bent een Pietje Precies, die veel taken tegelijk kan doen en niet snel gestrest raakt. Je bent klant- en kwaliteitsgericht en je hebt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Wij zoeken een proactieve collega die niet afwacht, maar het regelt!

Wij vragen

  • 32-40 uur per week beschikbaar
  • Salaris € 2400,- tot € 2750,-
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Bereidheid om zowel intern als extern te worden opgeleid

*Het is uitermate geschikte functie voor een startende HBO-er met ervaring in het HRM vakgebied, een intercedent in de uitzendbranche of iemand uit een commerciële binnendienst functie.

Wij bieden

Werken bij keesz betekent werken bij een ambitieus bedrijf met veel ontwikkelmogelijkheden. Wij bieden jou een uitgebreid opleidingstraject aan waarmee jij tot een en ervaren casemanager zal worden opgeleid. Je werkt in een team van enthousiaste en gedreven collega's. Je ontvangt 28 vakantiedagen en een goed pensioen. Verder biedt keesz een fietsplan, bedrijfsfitness en gezellige maandelijkse borrels.

Wij willen je graag ontmoeten!

Vind je het leuk om meer te weten over de functie van casemanager? Bel keesz en vraag naar Sanne of mail haar op sanne@keesz.com.